Copyright © 2012 SpaanMedia. All rights reserved. Created for Around You.http://www.spaanmedia.nl

“Around You biedt hulpverlening in de breedste zin van het woord”

“Christelijk Advies Bureau voor de zorgvrager & zorgverlener.”

Welkom

ContactContact.html
Wat bieden we jou?Wat_bieden_we.html
FinancieringFinanciering.html

06-18564578

Around You

Tulpstraat 22

8051 CW Hattem

Wij staan in dienst van jou. Wij zijn diegene die de unieke zorg willen verlenen, om jou heen, afgestemd op jouw individuele hulpvraag. Je kunt bij ons terecht met vragen, opmerkingen, strubbelingen, enz.


Wij willen diegene zijn die jou verder helpt en ondersteunt daar waar het nodig is en zelfstandigheid behoud waar jij het kan.

Lees verder...Wat_bieden_we.html

De financiën bij Around You zijn op geen enkele wijze in eigen beheer. Wij leveren puur en alleen zorg, gefactureerd per uur met een duidelijk overzicht per maand van de in rekening gebrachte afspraken. Eenvoudig, helder en transparant!

Lees verder...Financiering.html

Around You bied hulpverlening aan de kinderen en jongeren en hun ouders, volwassenen en ouderen in de breedste zin van het woord.


Gezinnen met een kind met een ontwikkelingsachterstand, beperking, autisme, PDD-NOS, ADHD of andere psychische of lichamelijke problematiek lopen in het dagelijks leven tegen een heleboel vragen en praktische problemen aan. Deze kinderen vragen nogal wat extra zorg en aandacht. Dit vraagt veel van de gezinssituatie, middels extra hulp en ondersteuning is dat beter vol te houden, is er meer tijd voor de andere kinderen binnen het gezin en de ‘gewone’ dingen die er vaak bij in schieten.


Woon je zelfstandig, maar om welke reden dan ook heb je zo hier en daar hulp nodig?

Ook dan ben je bij Around You aan het juiste adres.